Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

1. Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura. Denuntarea de contract se face numai in scris.
Pot fi returnate pe baza acestor legi numai produsele care nu au fost ridicate de la sediul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Va rugam sa verificati coletul la primire. In cazul in care observati o deteriorare a ambalajului va rugam sa solicitati agentului transportator sa va deschida pachetul si sa-l verificati. Daca produsele sunt distruse se va intocmi un proces-verbal de constatare. In cazul in care nu ati verificat pachetul si nu s-a facut nici o constatare la primire, nu vi se va putea restitui suma platita pe colet si produse.

2. Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre vanzator.