ADEVARAT SANATOASE  este  sursa de produse naturale pentru cei din Prahova şi împrejurimi, si pentru ca ne place VIATA, NATURA si tot ceea ce ne face sa fim SANATOSI si FERICITI, producem pentru familiile noastre, prieteni si nu in ultimul rand pentru dumnevoastra.

  • BRANZETURI SI PRODUSE LACTATE
  • PREPARATE DIN CARNE
  • PRODUSE DE BRUTARIE, PATISERIE SI COFETARIE
  • CONSERVE DE LEGUME SI FRUCTE
  • MIERE

Conceptul Adevarat Sanatoase, a pornit de la ideea de a ne asigura alimente sanatoase, fara aditivi, procesate si conservate in mod natural, dupa retetele de odinioara.

Astfel am reusit prin asociarea cu cativa producatori locali, sa realizam o unitate de procesare a laptelui, o carmangerie, o unitate de preparare a produselor de brutarie patisserie si cofetarie dar si o sectie de procesare si ambalare a conservelor de legume si fructe, toate autorizate sanitar-veterinar.

Reţetele noastre se bazeaza pe procesarea artizanala, dupa retetele traditionale. Nu folosim niciun fel de aditiv alimentar. Păstrăm si procesam cu grija materia prima, alegem metodele de conservare naturala şi, unde este posibil chiar niciun fel de conservare, insa avem mare grijă la mediul de păstrare: temperatură şi umiditate controlate.

Utilizam utilaje moderne pentru a indeplini norme de igiena si securitate alimentara. Realizarea produselor naturale necesita timp ,multa atentie, un lung sir de operatiuni manuale dar cel mai important ingredient este pasiunea!

Pentru produsele maturate, din carne sau lapte, singurii conservanti pe care îi folosim sunt acidifierea, sarea, fumul rece sau cald de lemne. Şi la final ambalarea în vid sau în recipienţi închisi cat mai etans, ulterior produsele sunt depozitate in camera frigorifice si transportate catre consumatorul final cu autoutilitare frigorifice autorizate sanitar-veterinar.

Pentru produsele de brutarie, patiserie si cofetarie folosim doar ingredientele prevazute in reterarele de odinioara, pe langa maiaua naturala, faina bio, avem nevoie si de multa rabdare pentru a obtine cele mai bune produse.

Incercam sa ajutam la creearea unui echilibru între consumul de hrana sanatoasa si agitatia din viata  cotidiana, astfel produsele noastre, naturale, ajung cat mai repede  în casa sau biroul tau, iar tu iti continua activitatile fara griji.