Ingrediente | carne de oaie, cimbru și sare. |
---|---|
Alergeni | Mentionam că produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se lucrează cu alergeni: gluten, oua, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telină, mustar, seminte de susan, si alte produse derivate ale acestora. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Livrare | Comanda se poate realiza cu minim 24 – 48h inainte de livrare |
Producator | Nea Ticu din Plescoi – unitate specializata in prelucrarea produselor artizanale din carne (PRODUCATOR LOCAL PLESCOI ) |
Pastrama de oaie proaspată – semi-afumată ( produs traditional )
7.40 lei – 37.00 lei
Pastrama de oaie proaspata, realizata artizanal la Ferma lui “Nea Ticu” din Plescoi, după o reţetă proprie. Este un produs semi-afumat, preparat din carne de oaie cu mirodenii naturale. Pastrama se lasă la maturat între 10-15 zile și apoi se lasă la zvantat.. Se prepară rapid pe grătar, la tigaie sau la cuptor si au un gust special.
PRODUS TRADITIONAL, CU INGREDIENTE NATURALE, FARA ADITIVI ALIMENTARI.
Pune-o în coşul cu produse naturale de săptămâna aceasta şi savurează-o alături de cei dragi.
Informații suplimentare